Bryllupsplakat

10.09.2014
13:08

Helt på starten av dette skoleåret fikk vi et reellt oppdrag av et brudepar som ønsket noen plakater i bryllupet sitt, så vi skulle designe noen plakater som de kunne henge på veggen rundt i lokalet. De ønsket en enkel plakat, helst med noen blomster, og med ferskenfarger.

Jeg så for meg en enkel plakat, og valgte å gå i min egen retning. Vi fikk noen bilder av paret som vi kunne anvende i plakaten om vi ønsket det, men jeg valgte å ikke gjøre det for å få et enkelt design. Jeg prøvde å sette ferskenfargen i fokus, og laget denne i flere varianter. Navnet deres ville jeg også ha i fokus, også laget jeg et hjerte for å symbolisere kjærlighet. Skrifttypen på navnene ville jeg ha i en spennende font, for så å ha en enkel helvetica font på datoen. 

De forskjellige nyansene av fersken funket godt med hverandre, og det svarte ble en kontrast som også stakk frem i plakaten. Helheten ble oversiktelig, og resultatet ble som jeg ville. Fikk vite at brudeparet likte plakaten, men den kunne ligne litt på en plakat til en café, noe jeg kunne tenkt på til neste gang. 

1 kommentar

Karianne´s medieblogg 24.09.2014 13:01
Gina, dette kan du. Superdupert!

Skriv en ny kommentar

Gina CK

Gina CK 17, Ringerike
Mitt navn er Gina, og jeg er en 17 år gammel jente som går på 2. året på Medier og kommunikasjon på Hønefoss vgs. Denne bloggen er laget i skolesammenheng.

Elevblogger

Hanne
Martin
Iman
Victoria
Amalie
Sunniva
Mari
Josefine
Karianne
Ingvild
Vilde
Frida
Max
Maria

Inspirasjon

Brooke Shaden
Kyle Thompson
Nirrimi
Julie Pike
Fred Jonny
Alex Stoddard
Brittneypanda
Linn Hansson
Oracle Fox
Lina Flodins
Angelica Blick
Lorraine Loots

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Design

Lenker

hits